Termeni si conditii English www.facebook.com/boost.blackghost

Pentru boost va rugam sa adaugati adresa de facebook: www.facebook.com/boost.blackghost


  • Oferim boost saptamanal (7 zile nonstop) 20 euro si boost lunar (31 de zile nonstop) 65 de euro. Inainte de a face o donatie va rugam sa ne contactati pe adresa de facebook in cazul in care doriti sa beneficiati de boost. Donatiile pentru boost se fac friends and family (gift) la adresa de paypal: boost.blackghost@yahoo.com .

  • INCEPAND CU DATA DE 1 AUGUST 2017 ACCEPTAM SI DONATIILE PAYSAFE.
    Oferim boost saptamanal (7 zile nonstop) 150 RON si boost lunar (31 de zile nonstop) 400 de RON. Codurile paysafe trebuie sa fie achizitionate din Romania, moneda folosita de noi fiind RON. Inainte de a face o donatie va rugam sa ne contactati pe adresa de facebook in cazul in care doriti sa beneficiati de boost

  • Oferim adaugare doar in masterserver. Pretul este 20 euro paypal / 150 ron paysafe pe luna (31 de zile). Acceptam in masterserver orice server, indiferent de numarul de resurse. Pentru a verifica daca serverul este adaugat in masterserver puteti descarca unul din kiturile de Counter-Strike de pe pagina noastra de download : www.cs-16.ro , lista de servere fiind disponibila apasand tabul INTERNET.    Pentru donatiile paypal utilizati butonul de mai jos. Inainte de a face o donatie va rugam sa ne contactati pe adresa de facebook in cazul in care doriti sa beneficiati de boost.


    PLATA PENTRU BOOST SE FACE SUB FORMA DE DONATII, TOTI BANII FIIND REINVESTITI PENTRU ACHIZITIONAREA DE VPS-URI SI PLATA CELOR EXISTENTE.