Termeni si conditii English www.facebook.com/boost.blackghost

Pentru boost va rugam sa adaugati adresa de facebook: www.facebook.com/boost.blackghost


 • Oferim boost saptamanal (7 zile nonstop) 20 euro - Paypal / Western Union si boost lunar (28 de zile nonstop) 50 de euro - Paypal / Western Union. Inainte de a face o donatie va rugam sa ne contactati pe adresa de facebook in cazul in care doriti sa beneficiati de boost. Donatiile pentru boost se fac friends and family (gift) la adresa de paypal: boost.blackghost@yahoo.com .

  Oferim adaugare doar in masterserver. Pretul este 25 euro - Paypal / Western Union pe luna (31 de zile). Acceptam in masterserver orice server, indiferent de numarul de resurse. Pentru a verifica daca serverul este adaugat in masterserver puteti descarca unul din kiturile de Counter-Strike de pe pagina noastra de download : www.cs-16.ro , lista de servere fiind disponibila apasand tabul INTERNET.
 • DONATIILE PRIN PAYSAFE:

 • Acceptam doar coduri paysafe achizitionate din Romania.

 • Saptamanal nonstop (7 zile) - 150 ron paysafe.
 • Lunar nonstop (28 de zile) - 300 ron paysafe.
 • Adaugare doar in masterserver - Lunar nonstop (31 de zile) - 200 ron paysafe.
  Pentru donatiile paypal utilizati butonul de mai jos. Inainte de a face o donatie va rugam sa ne contactati pe adresa de facebook in cazul in care doriti sa beneficiati de boost.


  PLATA PENTRU BOOST SE FACE SUB FORMA DE DONATII, TOTI BANII FIIND REINVESTITI PENTRU ACHIZITIONAREA DE VPS-URI SI PLATA CELOR EXISTENTE.